Als het voorjaar niet bij jou komt, kom het dan beleven bij B&B Yachting

Als het voorjaar niet bij jou komt, kom het dan beleven bij B&B Yachting! De enige plek met al in april zomerse temperaturen met het zeewater al ruim op zwem temperatuur. Zeker interessant met onderstaande aanbieding.

B&B Yachting staat op Boot Holland met unieke acties!

Van 8 – 12 maart 2023 is het weer zo ver! We staan dan op Boot Holland en er valt ook weer een week gratis zeilen te winnen. Kijk voor de actievoorwaarden even op de Facebook pagina van Boot Holland. Natuurlijk hebben we dan nog veel meer leuke acties.

Om een paar te noemen (Alle acties gelden alleen voor eigen zeiljachten van B&B Yachting):

  • 10% korting (maximaal op een boeking) op alle boekingen vanaf 22 april t/m de week van 15 juli 2023. Gaat per direct in t/m 12 maart 2023.
  • 5% korting (maximaal op een boeking) op de periode vanaf 22 juli 2023. Gaat per direct in t/m 12 maart 2023.
  • Iedere boeking krijgt een gratis comfort stoel aan boord. Geld alleen bij boekingen op de beurs in Leeuwarden.

We staan met een schitterende stand en hebben natuurlijk de koffie en thee klaar staan.

Ook 10% voordeel op de Griekenland Special

Van 13 – 27 mei varen we de Griekenland Special weer. Een schitterende zeiltocht langs de Turkse kust en verschillende Griekse eilanden. Dit betreft een afwisselende zeilvakantie met schitterende zeiltochten, en o.a. het ontdekken van de Griekse eilanden per quad. Je zeilt dus zowel in Azië als in Europa! Hier lees je een reisverslag van deze unieke zeilvakantie.

Aardbeving Turkije

Gelukkig hebben wij er hier niets van vernomen, maar bij de Turks-Syrische grens is het niet best. De teller staat al op een trieste 28.000 doden en er wordt verwacht dat dit nog zal verdubbelen. Met de ijzig koude temperaturen in die regio is alle hulp voor de overlevenden dan ook meer dan welkom. Hier in de omgeving wordt er ook van alles opgestuurd naar het rampgebied en zelfs fabrieken leveren tijdelijk geen klanten aan en sturen de productie op dit moment gratis op naar daar waar het het hardst nodig is.

Alle hulp is welkom en voor Nederland is dat het makkelijkst te doneren via Giro 555. Op de website van Giro555 kan je eenvoudig een bedrag naar keuze doneren en dit gelijk overmaken met iDeal.

Wij verwelkomen jullie graag in Turkije

Met de bovenstaande acties komt de zomerzon al weer een stuk dichterbij en wie wil er nu niet even lekker tussenuit. Beursacties gelden uiteraard ook voor de meivakanties en de 1 en 2 weekse specials in juni en gaan per direct in. Ik zou zeggen doe er je voordeel mee.

Ondertussen zit Yvonne lekker in het zonnetje met een bakje koffie en dat ga ik zo ook even doen. Het is tenslotte ook zondag. Uiteraard hebben we de telefoon en mail bij de hand voor vragen en reserveringen.

Warme zeilgroet,

 

Wiebe & Yvonne