Bareboat Zeilen

Goed voorbereid onder zeil

Als je bareboat gaat laten we jullie natuurlijk ook niet onvoorbereid het water op gaan. Desgewenst kunnen jullie een voorbeeld route mee krijgen met alle telefoonnummers van de baaien. Dit is ook heel leuk om op deze manier zelf of met een paar boten met vrienden of familie dit fantastische gebied te ontdekken. Natuurlijk houden wij het weer voor jullie in de gaten en als er excessen in het weer worden voorspeld worden jullie van te voren gewaarschuwd en geadviseerd voor een veilige plek. Dit komt gelukkig niet veel voor, maar veiligheid voor alles.

Bareboat zeilen

Bij B&B Yachting kun je ook zelf het avontuur opzoeken en bareboat van dit prachtige gebied genieten. Natuurlijk met een kleine helpende hand voor eventueel een leuke route te varen en wanneer er onverhoopt harde wind aankomt worden jullie, wanneer mogelijk, ruim van tevoren gebeld/ geappt met het advies wat te doen voor dat je erin verzeild raakt. Dit is één van de grote voordelen dat wij zelf ook altijd in het gebied zijn en de omstandigheden ter plaatse dus goed kunnen inschatten. Veiligheid voor alles en beter voorkomen dan genezen zeggen we maar. Alles voor een relaxte zeilvakantie.

Waarom Bareboat boeken bij B&B Yachting

  • Het enige bedrijf wat daadwerkelijk alle aangeboden jachten zelf regelmatig controleert en ze dus ook daadwerkelijk kent door aanwezigheid ter plaatste
  • De absolute Turkije specialist
  • B&B Yachting biedt alleen topkwaliteit jachten aan
  • Geen aanbiedingen vanaf een zolderkamertje, zonder kennis van zaken
  • Heel veel kennis van het vaargebied en dus ook ondersteuning op het gebied van weer en eventueel vaarroutes
  • Opstap plek midden in ver weg het mooiste vaargebied van de Middellandse Zee.
  • Boodschappen kunnen worden bezorgd aan boord
  • Je zeilvakantie begint in Göcek, het St Tropez van Turkije
  • Maar 20 minuten vanaf het vliegveld

Tips voor Bareboat met schipper

Bespreek met de schipper jullie wensen met betrekking tot het leven aan boord tijdens jullie reis – wat is jullie dagelijkse routine? Eet je liever aan boord of bezoek je baaien met restaurants? Wil je het massatoerisme vermijden en liever dineren in kleine baaien? Je bent geheel vrij om de schipper van proviand te voorzien aan boord of hem aan wal te brengen om te eten.

Heb je zelf onderzoek gedaan naar het gebied, of laat je het aan de schipper over om te beslissen waar jullie heen gaan? Vertel je schipper waar je wilt varen. Samen met jou kiest je schipper de beste route voor jullie op basis van de huidige wind- en weersomstandigheden en kent nartuurlijk ook alle mooie plekken die niet in de reisgidsen staan. Hij zal jullie zeilreis zeker tot een bijzondere ervaring maken.

Willen jullie zeilvaardigheden leren van jullie schipper? Laat het hem dan weten. Je schipper helpt jullie doorgaans graag aan boord.

Wil je liever privacy? Laat het ons gewoon weten. Onze ervaren schippers respecteren je privacy. Elke schipper heeft zijn eigen hut en maakt alleen gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes van het jacht.

Kosten schipper varieren van €150 – €180 per dag (afhankelijk van zeiljacht of catamaran)/ een eigen cabine en in eten en drinken moet worden voorzien. Gedeeld door het aantal bemanningsleden is dit een betaalbare luxe- en veiligheidsfactor.