Thuisbasis B&B Yachting

Bij aankomst bij B&B Yachting heb je gelijk vakantie! Je bent gearriveerd in het hart van het mooiste zeilgebied van de Middellandse zee. Een prachtige groene oase waar je gelijk in zee kunt zwemmen of gebruik kunt maken van één van de heerlijke hangmatten tussen de bomen, strandstoelen of gewoon een tafeltje aan het water. Dit alles is uiteraard voorzien van douches en toiletten, zodat iedereen zich tijdig kan opfrissen.

Volop Avontuur

Ook voor de jeugd is het een heerlijke plek om elkaar te leren kennen, er is van alles te doen. Wat te denken van verschillende watersporten, een heus volleybalveld, de ontdekkingstocht door de bossen naar de waterval of gewoon lekker op de grote groene grasmat chillen. En ja, er is ook Wifi.

Zeiljachten

De zeiljachten liggen klaar aan de steiger met uitzicht over absolute vrijheid, met zuiver zwemwater en dit alles omringt door prachtige groene bergen. Ja, een heuse oase.
De baai beschikt over één van de beste restaurants van de Golf van Fethiye en de altijd vriendelijke bediening brengt dan ook je drankjes en lekkernijen daar waar jij zit of ligt te genieten. S’ Avonds bij het diner word je dan ook van allemaal extra’s voorzien, omdat je daar te gast bent en ze graag zien dat je alle lekkernijen hebt kunnen proeven.

Boodschappen voor aan boord

Ook over je proviand aan boord is goed nagedacht. Op zaterdag meert er een heuse supermarktboot af met alle benodigdheden.

We hebben echter ook de mogelijkheid voor jullie om van tevoren een “boodschappen pakket te bestellen”. Dit pakket staat dan al bij jullie aan boord bij aankomst. Het betreft een vast pakket met alle basis benodigdheden. Brood en drank voor aan boord kunnen bij het restaurant worden gehaald tegen supermarkt prijzen. Zie voor de inhoud van het pakket de foto hiernaast. Het pakket kost € 95,00 en is vanaf heden aan te vinken in het boekingsformulier. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@b-b-yachting dat je graag een pakket aan boord wilt hebben bij aankomst. Let wel dit moet twee weken van tevoren worden aangegeven, anders kunnen we dit niet meer tijdig organiseren.

Gezelligheid

In het voor- en na seizoen wordt na het diner een groot kampvuur aangemaakt, waar iedereen dan heerlijk met een drankje aanschuift en je later in je vakantie ook kunt nagenieten over alle beleefde avonturen die de afgelopen week of weken zijn gepasseerd tijdens de spetterende zeilvakantie met B&B Yachting.
Wij zijn dan ook trots jullie allemaal te kunnen verwelkomen bij B&B Yachting in Boynüz Bükü!