Tarieven

Vanuit Göcek zeil je direct een uniek gebied in met vele eilandjes en baaien. Zeilen in Turkije is een ongeëvenaarde belevenis voor iedereen. De prachtige natuur, het mooie weer van april t/m november, de wind die je zelden in de steek laat, het lekkere eten en de eerlijke gastvrijheid zijn slechts enkele ingrediënten die bijdragen aan een onvergetelijke zeilvakantie.

B&B Yachting Zeiljachten

De zeiljachten die B&B Yachting aanbiedt zijn van een hoger niveau, ook qua uitrusting, dan wat je normaal gewend zou zijn bij het huren van een zeiljacht of eventueel een catamaran elders. Alle jachten verkeren in een zeer goede staat van onderhoud en heel veel zijn zelfs nog nieuw. Niet alleen de jachten, maar ook het team erachter is van uitmuntende kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets voorvallen, dan staan deze mensen bijna onmiddellijk voor je klaar om dit op te lossen, zodat je gewoon van je zeilvakantie kunt blijven genieten. Alle basisprijzen zijn, ondanks de hogere en constantere kwaliteit ten opzichte van de meeste andere aanbieders, vergelijkbaar.

Hoe krijg ik de juiste aanbieding?

Voor je op zoek gaat naar het tarief is het beste eerst na te gaan wanneer jullie willen komen zeilen en wat voor jacht jullie in gedachten hebben. Willen jullie bijvoorbeeld een 2-cabine Bavaria 34 Cruiser of zijn jullie met meer en zoeken jullie een 3, 4 of zelfs 5 cabine uitvoering? Hoe gedetailleerder deze informatie des te beter kunnen wij jullie voorzien van de juiste aanbieding.

Kijk voor de periodes wanneer er flottieljes worden gevaren op: https://b-b-yachting.nl/vaarroutes/

Voor bareboat aanvragen kan er kosteloos een voorstel voor een leuke route worden toegevoegd bij de boeking. Wij zijn de enige die dit verantwoord kunnen verzorgen, doordat wij zelf ook in het gebied zijn en veel ervaring hebben in dit fantastische zeilgebied.

Je kunt je aanvraag insturen aan info@b-b-yachting.nl of via de aanvraag knop op de website