Over ons

Betoverende baaien, onvergetelijke ervaringen

B&B Yachting is opgericht in 2008 en heeft zich in korte tijd in Turkije geprofileerd als een uiterst betrouwbaar, modern en servicegericht bedrijf. Wiebe en Yvonne kennen het gebied dan ook als geen ander. Dat wil zeggen, niet alleen de baaien met de eigenaren, maar ook de mogelijkheden om het zeilen heen om een zeilvakantie nog veel completer te maken. Als je belt of mailt voor informatie krijg je ook altijd Wiebe of Yvonne zelf aan de lijn. Dit staat garant voor duidelijke en correcte informatie over het gebied en de verwachtingen van jullie onvergetelijk mooie zeilvakantie

Alles is naar een hoger niveau gebracht om het de gasten zoveel mogelijk naar hun zin te maken. B&B Yachting beschikt over een hypermoderne en op en top onderhouden vloot. Deze bestaat uit meerdere merken zeiljachten van 34 foot t/m 51 foot en staan, zowel in Turkije als bij onze gasten, bekend als de best onderhouden vloot van de Middellandse zee. Alle zeiljachten biedt B&B Yachting zowel bareboat als in flottielje aan. En desgewenst ook met schipper.

Flottielje zeilen

De flottieljes bestaan niet alleen uit het varen van bestemming naar bestemming, maar zij organiseren er voor alle gasten heel veel leuke activiteiten omheen. Zo worden de wandel excursies standaard aangeboden, daar waar de mogelijkheid zich voor doet en is dit alleen bij B&B Yachting consequent bij de flottieljes inbegrepen. Wij zijn ook het enige bedrijf wat zeilen in de lucht aanbied, oftewel paragilden. Zo zijn er nog veel meer activiteiten op te noemen.
Zeker de routes die worden gevaren met B&B Yachting zijn van de meest gevarieerde die er op dit moment worden aangeboden. Dit is niet alleen omdat we in één van de mooiste zeilgebieden ter wereld varen, maar ook omdat B&B Yachting op alle routes geen vaste agenda heeft die iedere keer weer gevaren wordt. Er wordt altijd gekeken wie er mee gaan en wat voor de gasten op dat moment de leukste flottielje oplevert. Mede dankzij deze flexibiliteit blijft het voor onze vaste gasten altijd leuk en verassend om weer terug te komen bij B&B Yachting voor een nieuw zeilavontuur.
De ononderbroken tweeweekse routes in het begin van het voor- en naseizoen zijn zeer geliefd. Dit biedt de mogelijkheid om net iets verder te gaan dan wat anders bij een wissel halverwege mogelijk zou zijn.
De een- of tweeweekse routes in de Baai van Fethiye zijn heel gevarieerd, niet alleen door de grote hoeveelheid paradijselijk mooie turkoois blauwe baaien, maar ook altijd een goede wind om te zeilen, leuke anker plekjes, verschillende watersporten en natuurlijk de mogelijkheid tot leuke wandel excursies.

Waarom boeken bij B&B Yachting?

B&B Yachting staat garant voor een fantastische zeilvakantie voor alle leeftijden. Wil je zeker zijn van een zeilvakantie waar alles tot in de puntjes voor je is geregeld en zeker je verwachtingen zal overtreffen dan is het zeker de moeite waard om heel binnen kort contact met ons op te nemen.

Bij B&B Yachting heb je altijd direct contact met Wiebe of Yvonne ter plaatse en niet met een boekingskantoor ergens in Nederland. Dus ook hier echte kennis van het gebied en de omgeving en niet vermeende kennis van zaken van derden of het internet.