Flottielje Zeilen

Een zeilvakantie bij B&B Yachting is meer dan alleen zeilen

Flottielje zeilen is één van de meest ontspannen en gezellige manieren om de Turkse kust te verkennen. De vergissing wordt vaak gemaakt dat mensen denken dat dit alleen voor de minder ervaren zeilers zou zijn, maar niets is minder waar. Zowel de ervaren als de minder ervaren zeilers genieten met volle teugen van dit concept. Flottielje zeilen is een van de meeste complete, gezellige, onbezorgde en zonnige vakanties die er zijn.

Onbezorgd op Zeilvakantie

Er zijn genoeg redenen om met een flottielje mee te zeilen. Hieronder beleef je een vakantie zoals je nog nooit hebt meegemaakt.

Iedere ochtend een uitgebreide briefing met het weer, hoe weg te varen en de manier van aanleggen op de bestemming van de dag en natuurlijk de leuke ankerplekjes onderweg.

Onderweg is er altijd assistentie in de buurt en ook bij het wegvaren en het aanleggen is er een helpende hand.
Het zeilgebied is echter zo groot, dat je het gevoel hebt overdag alles zelf te verkennen. Je komt elkaar bijna niet tegen.

De hele dag lekker zeilen op je eigen tempo, we varen niet in colonne van A naar B.

Al je havenplekken zijn voor je gereserveerd, dit is echter vrij uniek en kan alleen in Turkije.

Eenmaal in de baai van bestemming tref je ook de andere gasten, een leuke manier om de dag onder het genot van een hapje en een drankje even door te nemen.

Ook voor kinderen

Ook voor kinderen is dit de ultieme vakantie. Aan vriendjes en vriendinnetjes geen tekort. Ook na het zeilen is er altijd wat te doen. Vissen, dinghy varen, zwemmen, slingertouw, chillen op loungebanken, diverse watersporten, etc… Eigenlijk te veel om op te noemen.

Tieners & twintigers

Tsja, Als ze eenmaal mee zijn geweest lukt het bijna niet meer om alleen met vrienden of met zijn tweeën te boeken. Voor die leeftijden is het een waar feest wat altijd voor herhaling vatbaar is en waar heel veel nieuwe vriendschappen worden gesloten. Zoals een vaste gast (Iets ouder) van ons altijd zegt: ”Never a dull day!”.