B&B Yachting Zeiljachten

B&B Yachting is de enige in Turkije met een 100% eigen charter vloot met de jongste en modernste zeiljachten van het Middellandse Zee gebied. Hier zijn we heel trots en niet voor niets heel erg zuinig op. Uiteindelijk wil iedereen probleemloos van zijn of haar zeilvakantie genieten.

Bavaria 41 Cruiser – Bugs Bunny

Vanaf
€2775,-

Bavaria 37 Cruiser – Sylvester

Vanaf
€2085,-

Bavaria 37 Cruiser – Roger Rabbit

Vanaf
€2485,-

Bavaria 34 Cruiser – Taz

Vanaf
€2145

Bavaria 31 Cruiser – Tweety

Vanaf
€1490,-
Bavaria 37-2 - Speedy Gonzales

Bavaria 37-2 Cruiser – Speedy Gonzales

Vanaf
€2482,-

Jaarlijks uitgebreid onderhoud

Ieder jaar worden de zeiljachten gelift, voorzien van nieuwe antifouling, jaarlijkse revisie van de sail-drive en het polijsten en waxen van de rompen. Weer in het water worden iedere winter de motoren nagekeken en alle dynamo’s, startmotoren en elektrische ankerlieren worden jaarlijks, ter voorkoming van problemen in de zomer, volledig gereviseerd. Het staand wand en alle draaiende delen in de en om de mast voor het bedienen van de zeilen wordt schoongemaakt, nagekeken en opnieuw gesmeerd. Ook de interieurs worden opnieuw gelakt om verkleuring te voorkomen.
Daarna komen de zeilen terug van de zeilmakerij en de bekleding van de wasserette, zodat deze weer op en in de zeiljachten kunnen. Zodra het teak weer is behandeld en de dekken in de was staan, de lijnen gebrand, gas & elektra nagekeken, etc. kunnen de schoonmakers er op om alles tot en met achter alle luiken schoon te maken. Na de schoonmaak wordt alles nog een keer gecheckt door Wiebe & Yvonne voordat een zeiljacht wordt vrijgegeven aan de gasten.