Menu


Over ons

B&B Yachting is opgericht in 2008 door Bram en Bea en heeft zich in korte tijd in Turkije geprofileerd als een uiterst betrouwbaar, modern en servicegericht bedrijf. Vanaf 1 januari 2017 staan Wiebe en Yvonne aan het roer.

Vanuit Göcek organiseert B&B Yachting onvergetelijke zeilvakanties. B&B Yachting bezit een 10-tal Bavaria zeiljachten van 31 foot t/m 41 foot, die zowel bareboat als in flottielje aangeboden worden. En desgewenst ook met schipper.

Een aantal malen per jaar organiseert B&B Yachting 2-weekse flottieljes naar zowel het Oosten - de Kekova flottielje -, het Westen - de Orhaniye flottielje -, alsook 2-weekse flottieljes van West naar Oost. En nieuw vanaf 2016 een unieke 2-weekse Griekenland special, waarbij zowel Azië als Europa al zeilend ontdekt wordt.

De 1-weekse Göcek flottieljes kennen geen vaste routes. De route wordt altijd in overleg met de gasten bekeken en is mede afhankelijk van het weer en de wind. De flottieljes worden altijd door zeer ervaren enthousiaste Nederlanders begeleid.

Kortom, voor een zeilvakantie in de Turkse wateren ben je bij B&B Yachting aan het goede adres. Kom en beleef een droom die werkelijkheid wordt!