Menu


1 alle zeilvakanties

Kekova - Göcek

1 week one-way


Direct bij aankomst in Üçağiz waan je in een omgeving waar je alleen maar van kunt dromen. Zeilen over de verzonken stad van Kekova en zeilen rond het eiland om vervolgens in een prachtig baaitje voor de nacht voor anker te gaan. Daarop volgende dag een zeiltocht over open zee, tussen enkele eilanden door om vlak voor de stad Kas aan te meren aan het steiger van Nuri’s Beach. De volgende dag zeilen we weer richting het westen naar het prachtige stadje Kalkan. Dan richting de Golf van Fethiye te gaan. We maken een wat langere zeiltocht om in Cold Water Bay te overnachten. Cold Water Bay is een prachtige baai omsloten door hoge rotsen. Een ware "Blue Lagoon".

Er is gelegenheid om een pittige ochtendwandeling te maken naar Kaya Koy. Een verlaten stad met zo'n 3000 huizen. Na de eventuele wandeling zeilen we de Golf van Fethiye in en bezoeken we nog 1 van mooie baaien van de Skopea Limani om daarna weer richting de thuisbasis Göcek te zeilen.

Bij de one-way Gocek-Kekova is de start in Göcek en het eindpunt Üçağiz, een klein plaatsje in de binnenzee van Kekova..

Route kan altijd wat afwijken in verband met het weer.

beschikbaarheid

1 t/m 8 juli 2017
29 juli t/m 5 augustus 2017
23 t/m 30 september 2017


bekijk ook