Menu


1 alle zeilvakanties

Griekenland special

2 weken roundtrip


Een unieke 2-weekse flottielje waarbij we al het moois laten zien van 2 werelden. We maken een mooie zeiltrip door Azië en Europa.

De start is in het Turkse plaatsje Göcek, vervolgens zeilen we naar Fethiye waar we op maandagmorgen alle douaneformaliteiten afhandelen. In de middag zeilen we naar Kapi Creek voor een laatste overnachting in Turkije. De volgende morgen staan we vroeg op voor een lange zeiltocht van zo’n 45 mijl naar het Griekse eiland Rhodos. Na Rhodos “hoppen” we ruim een week van het ene Griekse eiland naar het andere Griekse eiland. Denk hierbij aan Chalki, Tilos, Nisyros en natuurlijk Symi. Halverwege de 2e week steken we weer over naar Bozburun (Turkije) alwaar we de douaneformaliteiten weer in orde maken. Dan zeilen we nog een paar dagen langs de Turkse kust om uiteindelijk weer in Göcek terug te keren.

Deze flottielje is niet geschikt voor beginnende zeilers. Ook een vaarbewijs is noodzakelijk. De bemanning moet goed kunnen navigeren - ook in het donker - en in staat zijn om zelfstandig eenvoudige reparaties uit te voeren.

beschikbaarheid

20 mei t/m 3 juni 2017


bekijk ook