Menu


1 alle zeilvakanties

Göcek - Kekova

1 week one-way


De hoogtepunten uit de 2-weekse Kekova flottielje maar dan in 1 week.

Na een uitgebreide briefing en nadat de boodschappen voor de eerste dagen zijn ingeslagen, start de tocht naar een prachtige baai van Skopea Limani .

Vervolgens verlaten we de beschutting van de Skopea Limani en maken een mooie zeiltocht van zo'n 16 mijl naar Karacaören.

Dan een prachtige lange zeiltocht over open zee langs de 7 kapen naar Kalkan of Kas. Beide zijn bijzonder mooie oosters aandoende havenplaatsjes met leuke winkeltjes en restaurantjes.

Vervolgens verder naar het oosten, dicht langs het Griekse Kastellorizon naar de baai "Nuri's Beach" boven in de baai van Kas, een geheimzinnig mooi oosters oud gebied. “Nuri’s Beach” heeft een prachtig strandje waar het heerlijk toeven is. De dag erna zeilen we verder langs vele kleine onbekende eilandjes richting het oosten. Naar de binnenzee van Kekova. Onderweg zijn diverse oudheden en sarcofagen te zien. In de binnenzee overnachten we op anker in een van de mooie rustige baaien. Zwemmen en snorkelen tussen de reuzenschildpadden en genieten van een mooie zonsondergang behoort hier zeker tot de mogelijkheden. Dan is de laatste dag alweer aangebroken en gaan we door naar Uçağiz, een klein dorpje midden in de binnenzee van Kekova waar deze one way eindigt.

Route kan altijd wat afwijken onder andere in verband met het weer.

beschikbaarheid

24 juni t/m 1 juli 2017
22 t/m 29 juli 2017
16 t/m 23 september 2017


bekijk ook