Menu

Welkom bij B&B Yachting in Turkije

Op slechts 20 minuten vanaf de luchthaven van Dalaman ligt het plaatsje Göcek. De basis van B&B Yachting. Vanuit Göcek zeil je direct een uniek gebied in met vele eilandjes en baaien. Zeilen in Turkije is een ongeëvenaarde belevenis voor iedereen. De prachtige natuur, het mooie weer van mei t/m oktober, de wind die je zelden in de steek laat, het lekkere eten en de eerlijke gastvrijheid zijn slechts enkele ingrediënten die bijdragen aan een onvergetelijke zeilvakantie.

Na uitbreiding in 2016 met 3 nieuwe Bavaria zeiljachten - 2x Bavaria 37 en 1x Bavaria 41 - breidt B&B Yachting in 2017 wederom uit met 2 spiksplinternieuwe Bavaria’s. Een Bavaria 34 met 2 hutten en een Bavaria 37 Cruiser met 3 hutten. Uiteraard beide met dubbel stuurwiel en zeer veel kuipruimte door het grote zwemplateau.

De eigen vloot van B&B Yachting, welke perfect onderhouden is, staat garant voor een zonnige zeilvakantie om nooit te vergeten. Onze schepen - Bavaria 31 t/m Bavaria 41 - zijn zeer vriendelijk in prijs en uitgebreid uitgerust met het nieuwste van het nieuwste. Onder andere een Raymarine kaartplotter buiten met gedetailleerde navionics kaarten, de nieuwste Raymarine Evolution 200 stuurautomaat, Radio/CD/MP3 spelers met usb aansluiting en speakers in de kuip, zeer comfortabele kuip kussens, een grote bimini, een extra zonnetent, mobiele telefoon, internet op aanvraag en nog veel meer.

Kortom voor een vakantie van je dromen ben je bij B&B Yachting aan het juiste adres. Echt alles is aanwezig voor een heerlijke ontspannen vakantie in het zonnige Turkije. Wil je mee met het flottielje, met schipper of ga je liever bareboat. Het kan bij ons allemaal!