Menu


Flottieljezeilen..

Flottielje zeilen. Gezellig en flexibel vakantie vieren. Flottielje zeilen is de perfecte balans tussen zelfstandig varen en de gezelligheid en geborgenheid van het zeilen binnen een groep. De flottielje begeleiding is altijd bereikbaar via de marifoon en mobiele telefoon, Hierdoor kunnen jullie doen waarvoor jullie gekomen zijn: Genieten van een welverdiende zeilvakantie!

Tijdens onze flottieljes - welke steeds wisselen van route - is er iedere morgen een briefing waarin het weerbericht, de bestemming en de bijzonderheden van de route worden doorgenomen. Na de briefing gaat ieder zijn eigen gang. Je kunt dus gewoon je eigen route varen. 's Avonds komt de groep weer in dezelfde baai of haven. Een lekker drankje drinken met de andere deelnemers en daarna met z'n allen gezellig eten. Uiteraard is niets verplicht. Wil je liever zelf koken of uit eten met je eigen gezin? Gewoon doen! Het is tenslotte jullie vakantie!

Flottielje zeilen is geschikt voor iedereen. Een gezin, een stel, een groep vrienden, een familie-uitje. Juist omwille van de zeer grote aantrekkingskracht van een vakantieformule waarin je optimale vrijheid en zekerheid combineert.

In alle schoolvakanties staan in onze flottieljes de kinderen centraal!!!