Menu


Breaking

Alweer 8 jaar geleden zijn wij - Bram en Bea - vol enthousiasme begonnen aan ons zeilavontuur in Turkije. En we mogen inmiddels best wel zeggen dat het ons na wat “stormen te hebben getrotseerd” “voor de wind” is gegaan.

In de afgelopen jaren hebben wij B&B Yachting op de kaart gezet!

Wij hebben prachtige intensieve jaren achter de rug waarin velen een heel belangrijke rol zijn gaan spelen in ons leven zowel zakelijk als soms ook privé. Velen zijn inmiddels dan ook meer dan gewoon maar een “klant” die van zeilen houdt.

Met trots kondigen dat wij aan dat wij de vlag van B&B Yachting per 1 januari 2017 overdragen aan Wiebe en Yvonne. Een gedreven stel - net als wij - dat met zeer veel enthousiasme B&B Yachting voort gaat zetten.

Wij hebben daar alle vertrouwen in en hopen dat ook jullie Wiebe en Yvonne zullen omarmen zoals jullie dat met ons hebben gedaan.

Concreet zullen wij het hele seizoen van 2017 nog “alle zeilen bijzetten” en voor de volle 100% verbonden zijn aan B&B Yachting om Wiebe en Yvonne goed “in te slingeren”. Dat betekent dus ook dat wij het hele seizoen gewoon in Turkije zijn en wij ook nog diverse flottieljes zelf begeleiden.

Wij hopen dat jullie B&B Yachting in de toekomst trouw zullen blijven.